Нова тв Нов случай на агресия на пътя.  Шофьор нападна и

...
Нова тв
Нов случай на агресия на пътя.  Шофьор нападна и
Коментари Харесай

Шофьори стигнаха до бой след засечка на пътя

 Нова тв Нов случай на експанзия на пътя.  Шофьор атакува и удари различен след засичане в столичния квартал " Люлин ". Други двама влязоха в спор в квартал " Дружба " - още веднъж поради неправилна маневра.

И за двата случая с експанзия на пътя от София сигнали в полицията не са подавани. При такива условия от Министерство на вътрешните работи се самосезират, в случай че случаите провокират необятен публичен отзив. От " Пътна полиция " обявиха, че откакто излъчим клиповете през днешния ден, ще преценяват какви съответни ограничения да се вземат, осведоми Нова тв.

Този клип се популяризира в обществените мрежи от няколко дни. Заснет е в жк. " Люлин ". Предоставихме го и на " Пътна полиция " за разбор.

" Един от водачите се престроява погрешно, засича нагледно казано другия участник в пътното придвижване, той не се въздържа и минава към нападателни дейности ", съобщи инсп. Петър Соколов, " Пътна полиция ".

" Очевидно е, че спорът завърши на мястото, където се разигра показаната от вас сценка и по-късно няма подадени сигнали към Министерство на вътрешните работи ", съобщи инсп. Петър Соколов от " Пътна полиция ".

Засега следствие по случаите няма.

" Има случаи, в които е мъчно да се откри, тъй като не се виждат регистрационните табели на колите, не можем да установим всички участници, в случай че нямаме спомагателна информация от камерите, които са наоколо ", показва инсп. Соколов.

Подобен е въпросът с този таксиметров водач. Става жертва на експанзия на пътя преди няколко месеца.

" Аз си карам, рейс пред мен. А тука е защриховано, той там няма право да кара. И ме удари откъм гърба ", споделя Петър Начков.

След злополуката Петър отбива вдясно, с цел да звънне на 112.

" Тук ми беше отворено стъклото. Нанесе ми 5-6 бързи удара. Оказа се, че имам контузия. 10 дни бяха като болен ", спомня си случката Начков.

Полицията не проверява случая на Петър и в този момент той самичък търси правдивост. Извадил си е здравно удостоверение и е наел юрист.

От месец насам съществени предпоставки за спорове сред водачите има и на това кръстовище в жк. " Люлин ". Причината – изменена е организацията на придвижването.

" Промяната беше наложена от стартирането на бул " Петър Дертлиев " към Автомагистрала " Струма ". Естествено, както във всички други случаи, когато има смяна на придвижването, хората,карайки безусловно по мемоари, в първите дни настава едно комплициране. С времето всички привикват, научават се да гледат знаците ", изясни  Димитър Петров, Управление и разбор на трафика към Столична община.

И тук, и на всички останали основни кръстовища камерите на столичната община наблюдават за проблеми, в това число и експанзия на пътя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР